vrijdag 21 februari 2014

Een bewogen tijd bij het dagcentrrum Elkon!

Op maandag 3 februari hadden we normaal dagoverleg, maar als wij in het dagcentrum aankwamen zagen we An M. van de directie in de living, die ons inlichtte over een nieuw dagcentrum. We waren verrast, want ze zei: het nieuwe dagcentrum komt in Genk aan de ford fabriek. Wij dachten allemaal dat het aan het wooncentrum ' De Meidoorn' kwam. Maar als wij moeten wachten dan gaat dat heel lang duren, dus zouden we een andere bestemming krijgen. De bedoeling is, om in Genk een heel groot complex te bouwen voor de 3 dagcentrums samen.

Het personeel van het dagcentrum begon op dinsdag 4 februari te meten hoe groot iedere ruimte moet zijn. En welke ruimte we willen hebben.

Vrijdag 21 februari was een belangrijke dag voor de 3 dagcentrums van Elkon - Intesa. De commissie is samen gekomen om te beslissen dat het groot complex in Genk mag komen. Een commissie, dat zijn al de directeurs van alle instellingen van Limburg. Die hebben het goed gekeurd. An P. de coördinator van de 3  dagcentrums kwam dat in de vroege namiddag meededelen aan ons en het personeel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten