maandag 7 september 2015

Naar het konning Boudewijn stadion te Brussel!

Op donderdag 3 september ging ik met een vriend naar de rode duivels kijken. Die moesten tegen Bosnieje spelen. Toen we daar kwamen gingen iets drinken. Daarna wandelen we naar stadion, we kwamen mensen tegen als popje verkleed mmm, van die snoepjes.

Het stadion was helemaal uitverkocht. Bosnieje maakte in het kwartier het eerste doelpunt in de 23st minuut maakte de rode duivels 1-1 even voor rust maakte de rode duivels weer een doelpunt. Ruststand 2-1 voor rode duivels. Even voor het einde kregen ze nog een penalty die ging binnen. Eind stand 3-1 voor de rode duivels. Na  de pauze ging een paar keer wave rond het stadion. De supporters riepen masaal door het stadion heen (Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!. Ik vond het een goede sfeer in het stadion. Ook wil ik mijn goede vriend Bart bedanken om mee te gaan, naar de voetbal.

1 opmerking:

1. Dag Alex. Je hebt een mooi verslag geschreven van ons avondje voetbal. Hopelijk is de volgende wedstrijd die we samen gaan kijken ook zo goed. Grtjs, Bart.